Колеги, кажете как се сменя крушката на габарита във фара. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна кушка на габарит
Collapse
X
-
Пък ако не щеш да дойдеш, да обясня: сваля се пластмасовия капак на дългите от зад на фара, бъркаш надълбоко и я хващаш крушката, вида е H6W. Кофтито е, че я няма в Автоцентър, само с поръчка/ аз да не карам Мазерати/. В Бош я има за 6-7лв
. Там Галин ми я смени
Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan84е добре ама как да я измькна тая крушка от фасонкатаголям зор
2. извади фасонката като я хванеш за ухото което е на нея;
3. натискаш крушката надолу и завърташ обратно на часовниковата стрелка;
4.слагаш нова крушка на мястото на старата като въртиш по посока на часовниковата стрелка и натискаш леко надолу;
5.сглобяваш по обратния ред;
6. done;
так би звучала сигурно инструкция за смяна на крушка
)))
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейаа пропусна че крушката не трябва да се пипаhttp://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейаа пропусна че крушката не трябва да се пипаИначе с ръкавици или с кърпа става. Тооооо как ще я сложеш ако не я пипнеш. Абе да ти кажа наскоро пак сменях и я опипах здраво никакви проблеми
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Малко цени от миналата седмица - Филипс обикновенна 8,50 - 9,50лв, Осрам обикновена 9-12 лв.
Филипс блу вижън 32лв комплекта без отстъпка. Комплект кул блу на Осрам е горе долу на същата цена като се продават и отделно. Не можаха да ми кажат цена на единична бройка на филипс блувижън'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
156- цата има най-глупавите фарове ........ за оригиналните става въпрос.............. само аз ли съм забелязал ,че светят почти никак
Comment
-
Ся фаровете на 156 не са най силната страна но светят добре за да не светят добре или не са правилно регулирани или нкрушките са стари а като са стари светят по слабо ( май че търтея го беше обяснявал)и друго възможно е рефлекторите да са пожълтели от много силни крушки.Но проблема се решава генерално за около 200-250лв КсенонТ, ама сега се сещам тя при теб нещо се беше заку1ила работата със ксенона нещо окъсяваше май156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment